Про Рестарон

RESTARON – група авторських гастрономічних ресторанів, яка об’єднує ресторан кавказької, авторської кухні «Тарон», львівське міське кафе «Кентавр», пивний ресторан «Mons Pius: Пиво і М’ясо» та Шампанерія «Хачапурі & Хот дог».

Наші основні принципи – це чесна їжа, локальні продукти і душевний сервіс. Найбільше ми прагнемо, аби той час, який гість проведе в наших закладах, залишив тільки найприємніші спогади.

RESTARON – це команда молодих та творчих людей, для яких ресторан – це більше ніж просто їжа та сервіс, це живий організм. Для яких приготування їжі – це творчість, що нерозривно пов’язана з високими технологічними стандартами, а гостинність – це не просто слово, а глибоке розуміння того, що кожен відвідувач – його особистий гість.

Наші страви готують з найкращих продуктів та мають добре знаний, правильний та незмінний смак. RESTARON поєднав в собі багаторічні традиції гастрономії та гостинності, прагнення досконалості та бездоганну майстерність своїх працівників.

RESTARON – це заклади, про які говорять, куди щодня ходять львів’яни, і куди з незмінною гордістю можна запрошувати гостей міста.